Opskrift på mexicanske quesadillas og kyllingestykker. Lækker ret i tortilla og kylling og ost

Opskrift på mexicanske quesadillas og kyllingestykker. Lækker ret i tortilla og kylling og ost

Quesadilla er en traditionel mexicansk ret i form af en tortilla, stegt i en stegepande indtil gyldenbrun, fyldt med hakket kød eller kød, ost og grøntsager.

Lækkert og mættende, quesadillas kan laves med en række forskellige ingredienser og serveres med guacamole eller salsa.

Quesadilla opskrift:

Ingredienser:

  • 4 ting. tortilla (hvede fladbrød)

  • 2 stk. kyllingefilet

– 150 gr. cheddar ost

  • 1 PC. peberfrugt

  • 1 PC. løg

  • vegetabilsk olie

  • salt

– paprika

– spidskommen

  • chili

Forberedelse:

  1. Skær kyllingefilet i tynde strimler
  2. Steg i en godt opvarmet stegepande, til de er gyldenbrune.
  3. Hak løg og peberfrugt fint og tilsæt kyllingen
  4. Kog i cirka 5 minutter, mens du rører grundigt
  5. Tilsæt salt og krydderier
  6. Læg fyldet på den ene side af tortillaen.
  7. Drys med ost
  8. Luk tortillaen og steg den på begge sider i en tør stegepande, til den er gyldenbrun.
  9. Skær den færdige quesadilla i trekanter.

Server den færdige quesadilla med grøntsager og salsail eller guacamole sauce.

Du kan også tilberede en vegetarisk quesadilla med svampe, zucchini og bønner. Generelt kan fyldet til en sådan ret være meget varieret: med rejer eller fisk, kalkun eller hakket oksekød. Majs, peberfrugter og endda tomater tilsættes quesadillaen.

Der er også mange andre populære mexicanske retter, der er værd at prøve:

1.Guacamole: Dette er en klassisk mexicansk lækker ret lavet med avocado, citronsaft, løg, tomater og krydderier. Guacamole serveres normalt med tortillas eller som sauce til andre retter.

2.Fajitas: Dette er en ret, hvor kød (normalt oksekød eller kylling) er stegt med krydderier og grøntsager, serveret sammen med tortillas. Fajitas kan også tilberedes i en vegetarisk udgave ved at erstatte kød med svampe eller sojaprodukter

3.Enchiladas: Dette er en ret bestående af en tortilla fyldt med kød, ost og grøntsager, indesluttet i en tomatsauce og krydderier, og bagt i ovnen. Enchiladas serveres normalt med et tilbehør med ris og bønner.

Forrige indlæg: Tilberedning af saftig echpochmak! Fad med kasakhisk køkken - trekanter af usyret dej med kødfyld

Næste indlæg: Duftende grøntsagsgryderet! Opskrift på stuvede grøntsager med timian og krydderurter - en sund kaloriefattig ret

Relaterede indlæg