3 wienervaffelopskrifter! En delikat og luftig dej. Proteinvafler, vafler med ost og en klassisk opskrift

3 wienervaffelopskrifter! En delikat og luftig dej. Proteinvafler, vafler med ost og en klassisk opskrift

Tre lækre opskrifter på luftige vafler, alt hvad du behøver er et vaffeljern og 15 minutters tid! Du kan tilføje en række forskellige toppings til din vaffeldej, såsom friske bær, chokoladechips, skinke og endda grøntsager. Det viser sig altid meget velsmagende.

Opskrift nr. 1. Klassiske vafler

Ingredienser:

– 300 gr. mel

– 200 ml. mælk

– 120 gr. sukker

– 15 gr. vaniljesukker

– 150 gr. smør

– 2 tsk. bagepulver

Forberedelse:

  1. Kværn blødt smør med sukker
  2. Tilsæt æg og mælk, pisk med en gaffel eller piskeris
  3. Under konstant omrøring, tilsæt mel og bagepulver.
  4. Bring til en homogen masse
  5. Varm det elektriske vaffeljern godt op, hæld 2-3 spsk i hver form. dej og glat
  6. Bag i cirka 5 minutter afhængig af vaffeljern.

Vafler kan serveres med enhver frugt eller chokolade topping, marmelade eller marmelade. En kugle is vil tilføje en speciel smag til frisklavede varme vafler.

Opskrift nr. 2. Sunde proteinvafler

Ingredienser:

– 40 gr. rismel

– 100 gr. hytteost 1%

– 100 ml. mælk

– 1 stk. æg

– 30 gr. banan

– 15 gr. sødemiddel eller sukker

  • salt

– ½ tsk. bagepulver

Forberedelse:

  1. Pisk æg, banan, sukker og en knivspids salt i en blender
  2. Tilsæt mælk og hytteost, pisk
  3. Tilsæt mel og bagepulver til blandingen, pisk
  4. Varm det elektriske vaffeljern godt op, hæld 2-3 spsk i hver form. dej og glat
  5. Bag i cirka 5 minutter afhængig af vaffeljern.

Foto: Wuestenigel / Wordpress.org / openverse

Disse lavkalorievafler er bedst dekoreret med friske bær og honning. Du kan også tilføje bær eller kakao til den færdige dej før bagning, det viser sig meget velsmagende og sundt!

Opskrift nr. 3. Ost sunde vafler

– 1 stk. æg

– 200 gr. hytteost 5%

– 20 gr. rismel

– 100 gr. ost

Forberedelse:

  1. Bland æg, hytteost og mel i en blender
  2. Skær osten i små tern og tilsæt til dejen, bland
  3. Varm det elektriske vaffeljern godt op, hæld 2-3 spsk i hver form. dej og glat
  4. Bag i cirka 5 minutter afhængig af vaffeljern.

Foto: 3liz4 / Wordpress.org / openverse

For en komplet morgenmad bør varme ostevafler suppleres med røræg og grøntsagssalat klædt med olivenolie.

Vafler kan serveres som dessert med kugler is, som også kan laves derhjemme.

Alle vafler bliver meget luftige, velsmagende og sunde!

Forrige indlæg: Rig ærtesuppe, fantastisk opskrift med røget kylling! Det bliver tykt og velsmagende

Næste indlæg: Hvilke russiske retter spiser vi forkert?

Relaterede indlæg