Funchoza med kylling

Funchoza med kylling

Bongiorno, katte!

Mangler du noget hurtigt, velsmagende og sundt? Selv din lille kat kan klare denne opskrift!

Til 4 portioner skal du bruge:

  • Funchoza 2 reder
  • Kyllingebryst (filet uden skind) ~280g
  • Peberfrugt 1 medium
  • Løg 1 mellemstor løg
  • Hvidløg 2 fed
  • 1 mellemstor gulerod
  • Sojasovs eller teriyaki 3-5 spsk.
  • Vegetabilsk olie, kværnet sort peber, sesamfrø

Lad os komme i gang!

Skær kyllingefileten i vilkårlige strimler, ca. 3-5 cm, og læg dem i en forvarmet dyb stegepande med vegetabilsk olie (~1 tsk), medium varme.

Skær hvidløget i skiver og tilsæt det til kyllingen. Omrørt.

Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Vi sender det til stegepanden.

Skær løgene i halve ringe eller kvarte, efter din smag. Tilsæt til bradepanden med resten af ​​ingredienserne. Blande.

Hæld kogende vand over funchosen og lad den stå i cirka 7 minutter.

Tilsæt teriyakisauce eller sojasauce til kyllingen med grøntsager, cirka 3-5 spsk, afhængig af koncentrationen af ​​saucen. Hold det på medium varme, indtil funchosen er dampet, rør af og til.

Vi sender funchosen til stegepanden.

Bliv ved med at brænde under omrøring i cirka 1-2 minutter. Du kan tilføje lidt kværnet peber efter smag. Parat!

Drys funchoza med sesamfrø og grønne løg inden servering.

Jeg kan ikke lade være med at fortælle dig opskriften på kantarelsovs, den er endnu nemmere at tilberede, men glæde er garanteret!

God appetit!

Forrige indlæg: Sådan tørrer du zucchini

Næste indlæg: Kantareller i ricottasauce med couscous

Relaterede indlæg