Bongiorno, katte!
Det vigtigste spørgsmål om hver sommer er, hvad man skal lave mad med zucchini? Ja, hvad som helst! De bruges til at lave morgenmad, pandekager, pasta og endda desserter! Skynd dig ikke at sende dem på en tur til din familie, det er bedre at forberede denne enkle og velsmagende snack)
Vi skal bruge:
- Zucchini
- Hvidløg
- Hård ost
- Mayonnaise
- Tomat
- Brødkrummer
- Vegetabilsk olie
- Persille
- Salt, peber
Lad os begynde at lave mad:
Tænd straks ovnen på 180°.
Skær zucchinien i ringe ca. 1 - 1,5 cm tykke.
Læg zucchini-ringene på pergament og pensl dem med vegetabilsk olie.
Smag til med salt og peber efter smag og tilsæt brødkrummer til hver ring. Sæt gryden i ovnen i 20-25 minutter.
Mens zucchinien bager, forbereder du fyldet. For at gøre dette, riv osten på et fint rivejern. Fjern 1/3 af osten til siden.
Tilsæt hakket hvidløg til resten af osten.
Bland ingredienserne (ost, hvidløg) med mayonnaise.
Vi skærer tomaterne i ringe (hvis store) eller i halve, hvis det er små cherrytomater.
Vi tager zucchinien ud af ovnen og lægger vores fyld og tomat på den.
Drys ringene med den resterende revne ost og aromatiske krydderurter efter smag (jeg bruger oregano).
Stil ringene i ovnen i cirka 5 minutter, før osten bager.
Og her er det! Den aromatiske zucchini-forretter er klar!
Zucchini omelet
Bagt zucchini med kyllingebryst
God appetit!