Hvordan laver man pasta derhjemme? Opskrift på en populær fransk dessert med hindbær

En duftende og meget delikat dessert kan tilberedes derhjemme! Lækre macarons lavet af mandelmel med to forskellige fyld - hindbærganage og mascarpone med creme og hindbærpuré.

Øvelse og fingerfærdighed er meget vigtige ved tilberedning af pasta, da alles ovn er anderledes, og du skal nøje overvåge, så hætterne ikke brænder eller omvendt ikke forbliver rå.

Æggehviden skal også være ren uden indeslutninger af blomme og skal være ved stuetemperatur.

Pasta opskrift

Ingredienser:

– 70 gr. mandelmel – 135 gr. flormelis – 45 gr. sukker – 100 gr. flødeost – 70 gr. æggehvide – 280 gr. hindbær – 150 gr. fløde 33-35% – 100 gr. sort chokolade – 20 gr. smør – lyserødt farvestof

  • citronsyre

Marengs:

Proteiner skal hældes i en dyb skål og dækkes med husholdningsfilm.

Gennembor filmen med en gaffel eller kniv. Lad hviderne stå ved stuetemperatur i mindst 12 timer

Ideelt set skal hviderne under filmen placeres i køleskabet i flere dage og derefter stå ved stuetemperatur i flere timer.

Pisk æggehviderne ved middel hastighed i et par minutter, og tilsæt derefter en knivspids citronsyre.

Uden at holde op med at slå tilsættes forsigtigt 45 g. Sahara

Pisk ved medium hastighed, indtil der dannes tykt skum.

Tilføj noget tørt farvestof

Det er meget vigtigt, at farvestoffet er tørt eller gel! Men slet ikke flydende, dette kan ødelægge strukturen

Massen skal være glat og skinnende

Dej:

  1. Sigt mandelmel og 110 g i en dyb skål. flormelis

  2. Hæld den pulveriserede tæve i skålen med marengsen.

  3. Rør forsigtigt fra kanterne til midten

Massen skal være tyktflydende og let flydende

  1. Beklæd en bageplade med bagepapir, og rør derefter macarons i små cirkler

Bagepladen skal løftes og bankes på bordpladen flere gange for at frigive luften

  1. Lad pastaen stå ved stuetemperatur i 50 minutter

  2. Bages i en godt opvarmet ovn ved 150 grader i 10 minutter.

  3. Åbn ovnlågen lidt og bag i yderligere 2 minutter.

Det er vigtigt, at macaronerne kommer let væk fra bagepapiret, når de lirkes med en kniv

De bør ikke være flydende

Det hele afhænger af ovnen, hvis det er nødvendigt, skal temperaturen sænkes til 140 grader

Fyld 1:

  1. Kværn hindbærrene gennem en sigte, og fjern kernerne

  2. Hæld 50 g i en gryde. fløde og 100 gr. hindbærpuré

  3. Bring blandingen næsten i kog

  4. Hak chokoladen med en kniv og kom i gryden

  5. Bland grundigt og tilsæt smør

  6. Rør indtil glat, tag derefter af varmen og afkøl ved stuetemperatur

  7. Stil i køleskabet i mindst 6 timer

  8. Overfør til en konditorpose

Fyld 2:

  1. Tilsæt 25 gram til en gryde. hindbærpuré og kog over medium varme i ca. 3 minutter under konstant omrøring

  2. I en dyb skål blandes flødeost og 25 gr. pulveriseret sukker, pisk med en røremaskine indtil glat

  3. Førtilsæt hindbærpuré og pisk lidt

  4. I en separat skål piskes 100 gr. fløde til tyk

  5. Vend forsigtigt fløden i osteblandingen med en spatel, indtil den er glat.

  6. Overfør cremen i en konditorpose

Tilberedning med 2 fyld:

  1. Skær de resterende friske hindbær i halve

  2. Læg halvdelen af ​​hindbærrene på den ene halvdel af pastaen.

  3. Brug en kagepose til at fordele cremen rundt om hindbærrene.

  4. Dæk med den anden halvdel af pastaen

Tilberedning med 1 fyld:

  1. Fyld den ene halvdel af macaronerne med hindbærganache

  2. Dæk med den anden halvdel af pastaen

Dæk den færdige pasta til og stil den på køl i mindst 2 timer.

Pasta kan serveres med varm te eller anden yndlingsdrik.

Du kan også lave en anden ligeså lækker dessert af mandelmel - gulerodskage. Det viser sig også meget mørt og velsmagende.