Kantareller i ricottasauce med couscous

Bongiorno, katte!

Jeg elsker at plukke svampe! Som barn virkede det som noget magisk. Især når far, efter at have fundet en svamp, sagde "det lugter af svampe her", og du løber glad hen til svampestedet. Og så blev jeg voksen – derudover fik jeg en kærlighed til at koge svampe. Denne opskrift indeholder også min nye kærlighed - ricotta)

Lad os hurtigt tilberede en let-tilberedt og hurtig-at-spise kantarel middag!

Ingredienser:

  • Kantareller ~200 g
  • Ricotta 200 g
  • Løg 1 mellemstor løg
  • Spinat ~80 g
  • Hvidløg 1 fed
  • Couscous ~200 g
  • Salt, peber, vegetabilsk olie

Lad os komme i gang!

Sæt stegepanden på lav varme, tilsæt ~1 tsk vegetabilsk olie og hvidløg, skåret i skiver.

Pil og hak løget.

Vask kantarellerne godt og kom dem i bradepanden sammen med løgene. Gør ilden medium. Tilsæt salt og peber under omrøring. Kog over medium varme i cirka 12-15 minutter.

Mens kantarellerne steger, tilberedes couscousen. Hæld kogende vand blandet med salt eller krydderier over couscousen. Du har brug for 400 ml vand (til 1 volumen couscous - 2 volumener væske). Så snart couscousen har suget alt vandet, er den klar.

I stedet for salt og krydderier tilsætter jeg nogle gange 1 Maggi/Gallina Blanca hønsefond

Lad os vende tilbage til rævene. Tag ricottaen og kom den i bradepanden med løg og kantareller. Tilsæt ~200 ml vand der. Rør af og til.

Efter 5 minutter tilsættes spinat til saucen.

Lad det simre i cirka 5 minutter mere. Saucen er klar!

Server den mest delikate kantarelsovs på en seng af couscous, pyntet med krydderurter eller krydderurter.

Elsker kantareller så meget, at denne opskrift ikke var nok? Så deler jeg en opskrift på super lækker pizza med kantareller og røget kylling.

God appetit!