Bruschetta med laks og ricottaost

Bongiorno, katte!

Kombinationen "baguette + laks" lyder allerede som en sang, men hvis du tilføjer smagsfarver til denne ideelle formel, får du en hel arie! Jeg foreslår, at du tilbereder bruschetta med laks på en seng af ricotta. Forretten er velegnet til både hverdagssammenkomster og et festligt bord.

Hvad vi laver mad fra:

  • ørred s/s
  • hvede baguette
  • ricotta ost
  • frisk dild
  • frisk persille
  • citron
  • rødløg
  • kværnet sort peber

Grammatik er ikke specificeret, da det afhænger af dine anmodninger)

Lad os komme i gang!

Indstil straks ovnen til at forvarme til 180° og begynd at forberede fyldet.

Skær agurken i små tern.

Hak løget fint.

Vi hakker også persille og dild fint. Det er mere bekvemt og hurtigere at gøre dette med en saks.

Skær ørreden i små stykker. Drys med citronsaft.

Og vi blander alt. Tilsæt friskkværnet sort peber. Blande.

Skær baguetten i skiver, læg den på bagepapir og sæt den i ovnen i 5-7 minutter.

Vi tager det tørrede brød ud af ovnen, lægger ricottaost og ørredfyld ovenpå.

Lad os tjene!