Butterdejskuverter med svampefyld! Meget enkel og nem opskrift

Butterdejskuverter med svampefyld! Meget enkel og nem opskrift

En opskrift på lækker butterdej! I denne opskrift forbereder vi svampefyld, men det hele afhænger af smagspræferencer.

Sådanne kuverter er et universelt produkt, fordi de kan laves med hakket kød, skinke og ost og hakket kød. Det bliver utrolig lækkert!

Opskrift på konvolutter

Ingredienser:

– 500 gr. butterdej

– 2 stk. løg

– 1 stk. gulerod

– 400 gr. champignoner

– 1 stk. æg

– 1 spsk. mælk

– sesam

  • mel

– vegetabilsk olie

  • salt

Fyldning:

  1. Hak løget fint og steg det gyldenbrunt

    Løg kan udelades eller tilsættes efter smag, 1 stort løg eller 2 små

  2. Skræl og riv gulerødderne, tilsæt løget

  3. Bland godt og kog ved middel varme i cirka 5 minutter

  4. Skyl svampene i koldt vand og hak

    Det hele afhænger af størrelsen på champignonerne. Hvis de er små, så kan de blot skæres i skiver, hvis de er store, så er det bedst at dele dem i 4 dele på langs og skære i tern

  5. I en separat gryde steges svampene i cirka 7 minutter.

    Igen afhænger det hele af størrelsen af ​​de hakkede svampe. Så snart væsken er "fordampet", skal svampene steges i yderligere 2-3 minutter.

  6. Tilføj forberedte løg og gulerødder til svampene, tilsæt salt

  7. Bland fyldet godt og lad det simre tildækket i cirka 2 minutter.

Forberedelse:

  1. Drys arbejdsfladen med mel og fordel dejen ud

  2. Del den i 18 lige store dele i form af en firkant

    Typisk indeholder en pakke frossen dej 2 firkantede lag. Vi deler hvert lag i 9 dele. Sådanne konvolutter er på størrelse med en håndflade, men hvis du vil have større, kan hvert lag opdeles i 4 dele

  3. Rul hver firkant let ud og tilsæt fyldet.

  4. Du skal "fastgøre" dejen diagonalt, så du ender med en firkant.

    Du kan "knibe" dejen som du vil, så længe det er praktisk! Under alle omstændigheder vil du få meget velsmagende "kuverter"

  5. Smør en bageplade med vegetabilsk olie og læg kuverterne

  6. Bland mælk med æg. Smør konvolutterne med den forberedte blanding

  7. Drys med sesam eller frø

  8. Bag i en godt forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 15 minutter.

    Det hele afhænger af ovnens kraft og størrelsen på kuverterne

Disse lækre kager skal serveres lune. Den passer godt til din yndlingste eller som snack.

Forrige indlæg: Lemon curd. Vi tilbereder en lækker creme, der passer til alle kager og desserter! En nem opskrift

Næste indlæg: Is er en delikatesse lavet af mælk. Sådan laver du cremede chokoladekugler

Relaterede indlæg