Hjemmelavede koteletter opskrift til hele familien. Nem at tilberede, velegnet til ethvert tilbehør

Hjemmelavede koteletter opskrift til hele familien. Nem at tilberede, velegnet til ethvert tilbehør

Ved du ikke, hvad du skal lave for hele familien? Oksekødskoteletter vil helt sikkert redde dig. De er klar på bogstaveligt talt 20 minutter! Og de bliver meget saftige, møre og aromatiske.

Det er slet ikke nødvendigt at lave præcis "oksekød" koteletter. Brug hakket svinekød eller kylling, det bliver lige så lækkert! Du kan også blande svinekød og oksekød eller kylling og oksekød.

Opskrift på hjemmelavede oksekoteletter

Ingredienser:

– 500 gr. hakket oksekød

– 1 stk. løg

– 1 stk. kartoffel

– 1 stk. skive brød

– 200 ml. mælk

  • salt

  • peber

  • mel

Forberedelse:

  1. Læg hakket oksekød i en stor skål.

Du kan også blande 250 gr. hakket svinekød med 250 gr. hakkebøf. Hvis du kun tilbereder af hakket svinekød, kan koteletterne blive for fede

  1. Tilsæt salt

  2. Tilsæt sort kværnet peber, rør rundt

  3. Hæld mælk i en separat skål, smuldr brødet deri

Det er bedst at vælge hvidt brødkrumme eller brød

Mælk kan erstattes med almindeligt vand

  1. Mos brødet med en gaffel eller ske, bland det med mælk og lad det stå i 10 minutter

  2. Riv løget på et groft rivejern og tilsæt det til det hakkede kød

  3. Riv kartoflerne på et fint rivejern og tilsæt også det hakkede kød

  4. Mos brødet udblødt i mælk igen med en ske og læg det i hakket kød.

  5. Bland alt grundigt

  6. Del det hakkede kød i 12 dele og form koteletter

For at undgå, at det hakkede kød sætter sig fast, kan du fugte dine hænder med koldt vand eller vegetabilsk olie

  1. Rul de færdige koteletter i mel til panering

  2. Steg i en godt opvarmet stegepande på begge sider, til de er sprøde.

Disse aromatiske, saftige koteletter kan serveres til ethvert tilbehør, såsom kartoffelmos, grøntsager eller korn. Retten bør suppleres med sovs eller sauce, samt friske krydderurter og grøntsager.

Du kan også "klistre" koteletterne til fremtidig brug og fryse dem, og koge dem efter behov.

Ud over saftige hjemmelavede koteletter, prøv at lave kylling Kiev. De er tilberedt af kyllingekoteletter, der pakker et stykke smør med krydderurter ind i kødet. De resulterende koteletter er meget velsmagende og saftige og passer til ethvert tilbehør!

Forrige indlæg: Hvad er baklava? Lad os forstå den lagdelte orientalske tærte med nødder

Næste indlæg: Opskrift på lækre hjemmelavede dumplings med kartofler og svampe. National køkken ret

Relaterede indlæg