Mariner vingerne med teriyakisauce! Nem smagfuld kylling opskrift

Elsker du det asiatiske køkken og ved du ikke, hvad du skal lave? Teriyaki-vinger er en meget velsmagende mulighed for at diversificere din middag eller overraske dine gæster. Kødet bliver meget mørt, og Teriyaki-marinade supplerer det med sin sødmefulde smag.

Du kan marinere disse vinger på forhånd ved at sætte dem i køleskabet. De bliver endnu mere lækre, hvis du tilbereder dem på grillen eller grillen! Alt du skal gøre er konstant at børste dem med sauce for at få en appetitlig blank skorpe.

Teriyaki wings opskrift

Ingredienser:

– 1 kg. kyllingevinger

– 5 stk. fed hvidløg

– 20 gr. ingefærrod

– 1 spsk. limesaft

– 1 spsk. sesamolie

– 2 stk. citrongræs

– kværnet sort peber

– kværnet rød peber

  • salt

– sesam

– 100-120 gr. Teriyaki marinade

Vinge marinade:

  1. Skyl kyllingevingerne godt med koldt vand, fjern eventuelle resterende fjer.

  2. Del vingerne i 3 segmenter, kassér den mindste "spids"

  3. Overfør kyllingen til en dyb skål

  4. Tilsæt 1 tsk. salt, kværnet sort peber, kværnet rød peber, rør rundt

  5. Før hvidløget gennem en hvidløgspresser og kom det i skålen.

  6. Skræl og hak ingefæren meget fint, tilsæt resten af ​​ingredienserne

    Ingefær kan også rives

  7. Tilsæt sesamolie

  8. Tilsæt limesaft

    Lime kan erstattes med citron, det bliver ikke mindre velsmagende

  9. Bland godt og dæk skålen med husholdningsfilm

  10. Stil i køleskabet i cirka 1 time.

    Du kan marinere vingerne natten over, det vil gøre dem endnu mere saftige.

Forberedelse:

  1. Læg en rist på en bageplade og læg de marinerede vinger

    Det er bedst at tage vingerne ud af køleskabet mindst 30 minutter før tilberedning, så de får stuetemperatur

  2. Skræl citrongræsset, knus det lidt med en kniv og læg det på grillen mellem vingerne.

    På denne måde vil vingerne vise sig meget duftende, men dette punkt kan udelukkes

  3. Smør vingerne med Teriyaki sauce

  4. Dæk det hele med folie og bag i en godt forvarmet ovn ved 190 grader i cirka 30 minutter.

  5. Tag vingerne ud, fjern folien

  6. Smør igen med Teriyaki sauce og bag ved 200 grader i yderligere 30 minutter.

  7. Fjern vingerne hvert 10. minut og pensl med sauce

  8. Drys de færdige vinger med sesamfrø og pensl med sauce

Du kan servere Teriyaki-vinger som en separat ret med forskellige saucer eller supplere dem med en sideskål i form af grøntsager, pommes frites eller endda kartoffelmos.

Kogte eller dampede ris passer også godt til kylling.

Du kan også lave en meget velsmagende puré af frosne grønne ærter, resultatet er en utrolig aromatisk og original tilbehør.