Opskrift på dovne dumplings med hytteost. En meget enkel og velsmagende opskrift på en hurtig middag eller frokost.

Opskrift på dovne dumplings med hytteost. En meget enkel og velsmagende opskrift på en hurtig middag eller frokost.

Selv det almindelige ord "Dumplings" vækker associationer til en varm familiekreds, "skaber" en lækker middag med forskellige fyld. Men hvis du ikke vil bruge så meget tid på almindelige dumplings, så prøv at lave "Doven"! De bliver meget velsmagende og er hurtige og nemme at tilberede.

Opskrift på dovne dumplings med hytteost

Ingredienser:

– 500 gr. hytteost

– 3 spsk. sukker

– 1 stk. æg

– 3 spsk. mel

– ¼ tsk. soda

  • salt

Forberedelse:

  1. Bland hytteost med æg og sukker

  2. Mos alt med en moser

    Hytteost kan "gnides" gennem en sigte for en mere ensartet konsistens

  3. Sigt mel og sodavand i ostemasseblandingen

    Mængden af ​​mel afhænger af fedtindholdet i den anvendte hytteost. Jo lavere procentdelen er, jo mere "tør" og "smuldret" er den - derfor vil der være behov for mindre mel

  4. Tilsæt salt og bland godt

  5. Drys arbejdsfladen med mel og rul den færdige dej ud til et reb.

  6. Skær ostemassen i lige store stykker

    Dumplings kan dannes i form af kugler, trekanter, "flagella" eller endda i enhver form. Det hele afhænger kun af din fantasi! Til børn kan man for eksempel klippe dyrefigurer ud

  7. Kog dumplings i kogende vand eller damp dem. Efter flydende koges i cirka 3 minutter mere.

    Tilberedningstid afhænger af størrelsen på de færdige dumplings

Du kan servere disse dumplings med marmelade, marmelade, honning eller creme fraiche. De vil være en ideel morgenmads- eller grøderstatning.

Du kan også tilberede traditionelle dumplings med hytteost. For at gøre dette tilberedes hytteostfyldningen separat, og dejen rulles ud i små "kager". Du kan tilføje rosiner eller tørrede abrikoser til fyldet, det bliver ikke mindre velsmagende! Dumplings kan tilberedes på forhånd og opbevares i fryseren.

Som fyld kan du bruge ikke kun hytteost, men også kartofler, svampe, hakket kød og endda kirsebær.

Forrige indlæg: Hvordan laver man blåskimmelostsauce derhjemme? Opskrift på sofistikeret blåskimmelostsauce

Næste indlæg: En opskrift på tynde gennembrudte pandekager og lidt om hvordan pandekager blev bagt i Rusland og andre lande

Relaterede indlæg