Bongiorno, katte!
Hvorfor elsker jeg pasta? Den er velsmagende, mættende, nem at tilberede og har også noget familieagtigt og varmt over sig. Det er, som om hun er klar til at forene ikke kun forskellige ingredienser i den perfekte ret, men også tætte mennesker ved et bord)
I denne opskrift vil vi tilberede pasta med peberkorn!
Ingredienser (til 4 portioner):
- Spaghetti 200 g
- Kyllingebryst uden skind 1/2 stk
- Stor peberfrugt 1 stk.
- Champignoner ~100 g
- Creme 10% 480 ml
- Spinat 50 g
- Hvidløg 2 fed
- Salt, peber, vegetabilsk olie
Lad os begynde at lave mad!
Skær kyllingefileten i små stykker. Og læg kyllingen i en dyb stegepande opvarmet med vegetabilsk olie. Ild er medium. Pil hvidløget og skær det i tynde skiver. Tilføj det til kyllingen.
Vi gør det samme som med kyllingen med champignonerne. Vi skærer det og sender det til stegning i samme stegepande. Tilsæt salt, peber og bland det hele.
Skær peberfrugten i halve og fjern kerner og kernehus. Skær i tern og steg med svampe og kylling. Reducer varmen, omrør vores ingredienser med jævne mellemrum.
Læg spaghetti i saltet kogende vand for at koge.
Jeg anbefaler, at man ikke laver mad, indtil det er færdigkogt, men til det er al dente
Hæld fløde i en bradepande med kylling, peberfrugt og svampe. Rør rundt, skru lidt op for varmen, men lad være med at bringe fløden i kog.
Hæld vandet fra den færdige spaghetti og kom den i en bradepande med den cremede sauce. Rør rundt og reducer varmen.
Hold pastaen på bålet i cirka et minut og tilsæt spinaten. Rør rundt og kog i cirka et minut, indtil spinaten bliver blød.
Og her er det! Vidunderlig pasta er klar!
Server pastaen mens den er varm du kan drysse parmesanost og friskkværnet sort peber på toppen.
Til pastaelskere anbefaler jeg en opskrift på lasagne med ostemasse, og til dem med en sød tand, den mest delikate pæretærte.
God appetit!