Hvordan skærer man gulerødder på koreansk? Dette er ikke en opskrift, men metoder til tynde skiver af gulerødder til forskellige retter ved hjælp af improviserede midler.

Hvordan skærer man gulerødder på koreansk? Dette er ikke en opskrift, men metoder til tynde skiver af gulerødder til forskellige retter ved hjælp af improviserede midler.

Tynde sprøde gulerødder - sådanne velsmagende pinde kan findes i mange retter, for eksempel i "pilaf" - en ret med ris og kød, i den krydrede "koreanske gulerod" salat eller i "Wok" nudler - tynde skiver grøntsager og kød steges i flere minutter, og tilsæt derefter saucen og nudlerne. Som udgangspunkt serveres denne ret i papkasser med spisepinde.

Tynde skåret gulerødder kan også findes i den hawaiianske ret "Poke". I dag tilsættes for det meste dampede ris, laks, tynde skiver grøntsager såsom gulerødder eller agurk, avocado og endda mango til at stikke.

Men hvordan skærer man gulerødder meget tyndt derhjemme?

Der er flere udskæringsmetoder:

  1. Skær gulerødderne i hånden med en kniv. For det første skal kniven være meget skarp. For det andet skal grøntsagens "rundhed" skæres af på den ene side og lægges på et skærebræt. På denne måde vil gulerødderne ikke "rulle". Skær forsigtigt og tyndt rodfrugten i skiver og derefter i strimler

Med denne skæremetode kan stykkerne komme ud i forskellige tykkelser.

2.Brug en grøntsagsskræller. Gulerøddernes "rundhed" skal stadig skæres af. Hold derefter gulerødderne og skær tynde skiver udelukkende på den ene side med en grøntsagsskræller, tryk let. Skær disse tynde skiver i strimler

  1. Brug et rivejern eller et rivejern. Sådanne rivejern har sædvanligvis udskiftelige knive i forskellige størrelser. Læg den på en flad, plan overflade, og hold den, riv gulerødderne i skiver og skær derefter i strimler. Der er også vedhæftede filer, der giver dig mulighed for straks at skære grøntsager i strimler.

Uanset den valgte metode, vil gulerødder vise sig meget velsmagende og vil dekorere enhver ret.

Gulerødder er et universelt produkt, der føjes til et stort antal kulinariske mesterværker. Startende fra første retter, for eksempel borsjtj, purésupper, samt varme andre retter, saucer, gryderetter. Grøntsagskoteletter og endda desserter - gulerodskage - er lavet af gulerødder.

Denne solrige grøntsag bruges også til friskpresset juice eller babypuré. Under alle omstændigheder er gulerødder meget sunde og rige på vitaminer.

Forrige indlæg: En opskrift på tynde gennembrudte pandekager og lidt om hvordan pandekager blev bagt i Rusland og andre lande

Næste indlæg: Mariner vingerne med teriyakisauce! Nem smagfuld kylling opskrift

Relaterede indlæg